Lift onderhoud | parkeer systeem|   ovens, bakkerij |PLC |Robo-ts bv

 

 

         Voor al uw onderhoud , renovaties en nieuwbouw tegen een goede prijs. Bel ons

06-57643886

Neem Contact op

Op 9 april is een artikel verschenen van Tom Nederend in het tijdschrift  Auto & Economie . Hierin wordt Robo-TS bv geprezen over storingsvrije onderhoud in deze parkeergarage. Hieronder volgt een klein deel van het artikel.

Begin Citaat:

Parkeergarage Den Haag vliegt je auto naar z’n plek

Futuristische parkeergarage met 52 parkeerplekken en 9 verdiepingen.

De parkeergarage telt 52 parkeerplekken, is 22 meter hoog, 18 meter diep en heeft 9 verdiepingen. Het prijskaartje voor zo’n parkeerplek: zo’n 3000 euro per jaar dat is niet goedkoop, maar er zijn nooit storingen en het systeem is prachtig.” Ronald Bogers van onderhoudsbedrijf RoBo-TS  verzorgt het onderhoud en is op zijn beurt lyrisch. ,Er zitten vier garages rond de Kneuterdijk, maar deze verslaat ze allemaal!”

 Het hele artikel kunt u lezen via de link: https://autorai.nl/parkeergarage-den-haag-vliegt-je-auto-naar-zn-plek/

Einde citaat.

Parkeergarage- en Liftonderhoud met evt. Keuringen

Aangeraden wordt om zeker 2 keer per jaar onze monteur te vragen om onderhoud te doen en eventueel ook de keuring. Onderhoud van RoBo-ts bv , is uitgebreid  Hierbij worden , indien nodig ook deuren na gekeken. Ook liftput vegen staat vaak op het program. Na afloop krijgt u een rapport over het uitgevoerde onderhoud. Een zo'n uitgebreid onderhoud kan er voor zorgen dat er veel minder storingen voorkomen waardoor u indirect veel bespaard. 

RoBo-TS bv is niet merk gebonden. Dus alle merken, ook kleine liften , thuis , in een kantoor / flatgebouw , in werkplaatsen op bouwplaatsen etc. etc..