Lift onderhoud | parkeer systeem|   ovens, bakkerij |PLC |Robo-ts bv

 

 

         Voor al uw onderhoud , renovaties en nieuwbouw tegen een goede prijs. Bel ons

06-57643886

Neem Contact op

Tuinbouwmachines

tuinbouwmachine

Onderhoud tuinbouw machines verzorgen wij ook al een tiental jaren. Eerst in samenwerking met een ander bedrijf en nu helemaal zelfstandig

Op 9 april is een artikel verschenen van Tom Nederend in het tijdschrift  Auto & Economie . Hierin wordt Robo-TS bv geprezen over storingsvrije onderhoud in deze parkeergarage. Hieronder volgt een klein deel van het artikel.

Begin Citaat:

Parkeergarage Den Haag vliegt je auto naar z’n plek

Futuristische parkeergarage met 52 parkeerplekken en 9 verdiepingen.

De parkeergarage telt 52 parkeerplekken, is 22 meter hoog, 18 meter diep en heeft 9 verdiepingen. Het prijskaartje voor zo’n parkeerplek: zo’n 3000 euro per jaar dat is niet goedkoop, maar er zijn nooit storingen en het systeem is prachtig.” Ronald Bogers van onderhoudsbedrijf RoBo-TS  verzorgt het onderhoud en is op zijn beurt lyrisch. ,Er zitten vier garages rond de Kneuterdijk, maar deze verslaat ze allemaal!”

 Het hele artikel kunt u lezen via de link: https://autorai.nl/parkeergarage-den-haag-vliegt-je-auto-naar-zn-plek/

Einde citaat.

Parkeergarage- en Liftonderhoud met evt. Keuringen

Aangeraden wordt om zeker 2 keer per jaar onze monteur te vragen om onderhoud te doen en eventueel ook de keuring. Onderhoud van RoBo-ts bv , is uitgebreid  Hierbij worden , indien nodig ook deuren na gekeken. Ook liftput vegen staat vaak op het program. Na afloop krijgt u een rapport over het uitgevoerde onderhoud. Een zo'n uitgebreid onderhoud kan er voor zorgen dat er veel minder storingen voorkomen waardoor u indirect veel bespaard. 

RoBo-TS bv is niet merk gebonden. Dus alle merken, ook kleine liften , thuis , in een kantoor / flatgebouw , in werkplaatsen op bouwplaatsen etc. etc..

 

Lift onderhoud

lift370x276

RoBo-TS bv -  geeft de beste kwaliteit  liftonderhoud en een goed onderhoudscontract. Is niet merk afhankelijk en dat geldt voor elke lift hoe klein ook.


 

Onderhoud Parkeersystemen

parkeerBloem

Al vele jaren auto liftonderhoud door RoBo-TS bv, parkeersystemen over heel Nederland en Belgie. In flats, fabrieks- en kantoor gebouwen. Oplossen van storingen ongeacht merk.

Transportbanden

machine onderhoud370 Onderhoud, revisie, plaatsen, in bedrijf stellen en testen van   machines en transportbanden van diverse merken en grootte. 

Onderhoud Ovens

indust ovens370

RoBo-Ts bv  heeft expertise in het onderhouden van bakkerijmachines van diverse merken in zowel industriele broodbakkerijen als in banketbakkerijen. 

Offerte aanvragen?

contract
Neem contact met ons bij, revisie , onderhoud van machines, liften en ovens, Parkeersystemen :RoBo-TS bv 0652536364

PLC en Besturing

plc kast370

 RoBo-TS bv onderhoud, installeert en ontwerpt industriële   automatisering, zoals PLC, frequentie omvormers, servo's en   besturingskasten. 

Decanteer centrifuge

decanteermachines370
Installatie, reparatie en onderhoud van decanteer centrifuges ,ontwatering, mestscheiding etc. specialistisch werk en RoBo-TS bv heeft al  meer dan 12 jaar ervaring.